Çanakkale ve Assos Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul önünden
PROGRAM
1 Gün: Assos - Behramkale - Truva - Çanakkale

Sabah saatlerinde bölgeye varış ve kahvaltı ikramı. İlk olarak Assos antik kenti, Athena Tapınağı ve Behramkale gezilerimizi yapıyoruz. Ardından Mitolojinin en önemli efsanelerinin izlerini içinde bulunduran Truva antik kentine geçiyoruz. Antik kent ve Truva Atı gezilerimizin ardından öğle yemeği. Yemek sonrası Çanakkale şehir merkezinde Deniz müzesi, Çimenlik kalesi ve Nusrat Mayın gemisi gezilerinin ardından otele yerleşme, akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Çanakkale - Eceabat Milli Parkı - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından feribotla Eceabat’a hareket. Mehmetçiğe Saygı anıtı, Kanlısırt, Lone Pine anıtı, 57. Alay şehitliği, Talat Göktepe anıtı, Conkbayırı, Siperlerin gezilmesi. Öğle yemeği. Yemek sonrası Yahya Çavuş anıtı, Helles anıtı, Seddülbahir köyü, Çanakkale Şehitleri abidesi, Sargıyeri şehitliği, Salim Mutlu müzesi, Alçıtepe köyü, Seyit Onbaşı anıtı, Kilitbahir köyü ve kalesi gezilerinin ardından dönüş yolculuğu. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/ogrenci-canakkale-assos

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 27.04.2024 07:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.