Kuşadası ve Şirince Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul önünden
PROGRAM
1 Gün: Meryem Ana Kilisesi - Efes Antik Kenti - Selçuk

Sabah saatlerinde bölgeye varış. İlk olarak, sadece Hristiyan dini için değil tüm dünler için kutsal sayılan Meryem ana evi, Dilek çeşmesi, Bülbül dağının eteklerinde bulunan Meryem ana heykeli önünde fotoğraf çekme imkanı, Yedi uyurlar mağarası gezileri. Efes antik kenti (Magnezia kapısı, Saray binası, Odeon, Kutsal alan, Zeus sunağı, Heraklios kapısı, Kuretler caddesi, Domitian tapınağı, Nike heykeli, Trajan çeşmesi, Skolastik hamamlar, Hadrian tapınağı, Tuvaletler, Yamaç evler, Celsus kütüphanesi, Aşk evi ve tabelası, Mermer cadde, Efes antik tiyatrosu, Liman caddesi) gezileri. Öğle yemeği. Yemek sonrası Selçuk Arkeoloji müzesi, İsa Bey camii, Snt.Jean Kilisesi, Ayasuluk tepesi ve Artemis Tapınağı gezileri. Sonrasında otele yerleşme ve serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Şirince - İzmir - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Rumlarla Türklerin yıllarca bir arada yaşadıkları ilginç, eski ev mimarisi ve meyve şarapları ile ünlü Şirince köyü gezisi. Öğle yemeği. Yemek sonrası İzmir Konak meydanı ve Kordonda serbest yürüyüş imkanı ve dönüş yolculuğu. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/kusadasi

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 29.03.2024 12:19 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.