Pamukkale ve Kuşadası Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul önünden
PROGRAM
1 Gün: Hierapolis - Aphrodissias - Kuşadası

Sabah saatlerinde Pamukkale’ye varış ve araçta kahvaltı ikramı. İlk durağımız Hierapolis antik kenti. Cin deliği, Apollon tapınağı, Anıtsal Çeşme ve antik tiyatro gezilerinin sonrası Travertenler’in üzerinde yürüyüş yapıp Kırmızı su kasabasını ziyaret ediyoruz. Öğle yemeği. Yemek sonrası Aphrodissias antik kentinde; Stadyum, Afrodit tapınağı, Odeon ve tüm kalıntıları rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Akşam saatlerinde Kuşadasın’da bulunan otelimize yerleşme, akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Meryem Ana Evi - Efes Antik Kenti - Şirince

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından sadece Hristiyan dini için değil tüm dinler için kutsal sayılan Meryem ana evi, Dilek çeşmesi, Bülbül dağının eteklerinde bulunan Meryem ana heykeli önünde fotoğraf çekme imkanı sonrası Efes antik kenti (Magnezia kapısı, Saray binası, Odeon, Kutsal alan, Zeus sunağı, Heraklios kapısı, Kuretler caddesi, Domitian tapınağı, Nike heykeli, Trajan çeşmesi, Skolastik hamamlar, Hadrian tapınağı, Tuvaletler, Yamaç evler, Celsus kütüphanesi, Aşk evi ve tabelası, Mermer cadde, Efes antik tiyatrosu, Liman caddesi) gezileri. Öğle yemeği. Yemek sonrası Rumlarla Türklerin yıllarca bir arada yaşadıkları ilginç, eski ev mimarisi ve meyve şarapları ile ünlü Şirince köyünde serbest zaman. Otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



3 Gün: Çeşme - Bergama - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Çeşme’ye hareket. Çeşme Kalesi ve kordonu rehberimiz eşliğinde gezip İzmir üzeri seyahatimizle Bergama’ya doğru yolculuğumuz başlıyor. Öğle yemeği. Yemek sonrası Pergamon Krallığına ait tüm kalıntıların hala tazeliği koruduğu Bergama antik kentinde Apollon tapınağı ve Tiyatro’ya hayran kalacaksınız. Sonrasında bir dönem Psikolojik bozukluğu olan hastaların su sesi ile tedavi edildiği dönemin en büyük sağlık merkezlerinden biri olan Asklepion antik kentini ziyaret ediyoruz. Dönüş yolculuğumuz başlıyor. Yolda verilecek molalar sonrası İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/pamukkale-kusadasi

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 20.04.2024 10:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.