Likya Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul önünden
PROGRAM
1 Gün: Saklıkent - Yakapark - Kayaköy - Ölüdeniz

Sabah saatlerinde bölgeye varış. Kahvaltı paketi ikramı sonrası Rehber eşliğinde Saklıkent kanyonu gezisi. Toroslarda eriyen Kar suyunun beslediği bu doğa harikasına hayran kalacaksınız. Sonrasında Likya devletinin önemli kentlerinden biri olan Tlos antik kentini geziyor ve öğle yemeğimizi (ekstra) yiyoruz. Yemek sonrası Hayalet köy olarak anılan, tarihini şehrin içinde hissedeceğiniz Kayaköy'e gidiyoruz. Bu gezimiz sonrası Ölüdeniz'in eşsiz manzarası ve doğası eşliğinde dinlenme molası. Otelimize yerleşme, akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Kekova - Kaş - Fethiye

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Kalkan, Kaş yolu üzerinden Kekova’ya varış. Üçağız koyundan özel teknemizle turumuza başlıyoruz. Likya devletine dair birçok antik oluşumu görme imkanımız olacak. Akvaryum kadar temiz koylarda verilecek yüzme molaları ve teknemizde öğle yemeği (ekstra). Yemek sonrası dönüş yolumuzda Kaş limanında serbest zaman. Otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



3 Gün: Dalyan - İztuzu Plajı - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Dalyan'a hareket. Merkez iskeleden bineceğimiz tekne ile Kral Kaya Mezarları ve Sazlıklar eşliğinde İztuzu plajına varış. Yüzme molamız sonrası Dalyan'a dönüş ve öğle yemeği (esktra). Yemek sonrası dönüş yolculuğu. Yolda verilecek molaların ardından akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/ogrenci-likya

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 20.04.2024 11:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.