Pamfilya Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul önünden
PROGRAM
1 Gün: Olympos - Phaselis - Antalya

Sabah saatlerinde bölgeye varış ve kahvaltı ikramı. Kemer merkez, Olympos koyu, Phaselis antik kenti ve Çıralı (yanartaş) gezileri. Ulupınar’da öğle yemeği. Yemek sonrası Antalya şehir merkezi, Yivli Minare ve Kale içi gezileri. Manavgat’taki otelimize yerleşme, serbest zaman ve otel aktivitelerinden faydalanma. Akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Alanya - Dim Çayı - Aspendos Tiyatrosu - Manavgat Şelalesi

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından serbest zaman ve otel aktivitelerinden faydalanma. Öğle yemeği. Yemek sonrası Alanya’ya hareket. Dim Çayı, Alanya kalesi, Damlataş mağarası gezileri. Sonrasında Aspendos tyiyatrosu ve Manavgat şelalesi gezileri. Otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



3 Gün: Side - Düden Şelalesi - İnsuyu Mağarası - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından serbest zaman ve otel aktivitelerinden faydalanma. Öğle yemeği. Yemek sonrası Side antik kenti ve Apollon tapınağı, Düden şelalesi gezileri. İstanbul’a hareket. Burdur İnsuyu mağarası gezildikten sonra yolda verilecek molaların ardından akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/ogrenci-pamfilya

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 18.04.2024 09:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.