Çeşme ve Bodrum Tur Programı
Kalkış Yerleri: Okul önünden
PROGRAM
1 Gün: İzmir - Çeşme - Alaçatı - Bodrum

Sabah saatlerinde İzmir’e varış ve otobüste kahvaltı ikramı. İzmir Konak Meydanı, Kordon, Saat Kulesi ve Hükümet Konağı gezilerinin ardından Çeşme’ye hareket. Çeşme’de Çeşme Kalesi ve Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray gezileri. Öğle yemeği. Yemek sonrası Çeşme merkezinde serbest zaman sonrası Ilıca’ya hareket. Ilıca’nın merkezinde kısa bir mola ve Alaçatı'ya varış. Alaçatı’nın merkezinde verilecek serbest zamanın ardından Bodrum’a hareket. Akşam saatlerinde otele varış, akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Bodrum Kalesi - Arkeoloji Müzesi - Tiyatro

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi gezisi ve serbest zaman. Öğle yemeği. Yemek sonrası Zeki Müren’in evi, Mydos kapısı ve Antik Tiyatro gezileri. Bitez’de gün batımı. Otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



3 Gün: Didim - Bafa Gölü - Şirince - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Didim’e hareket. Bafa Gölü, Antik Çağ'ın üç büyük kenti Didim, Apollon tapınağı, Priene antik kenti gezileri. Öğle yemeği. Yemek sonrası Şirince'ye hareket. Şirince’nin tarihi sokaklarını gezdikten sonra dönüş yolculuğu. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/ogrenci-cesme-bodrum

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 26.04.2024 02:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.