Kartepe'den Hobbit Evlere Tur Programı

KARTEPE, MAŞUKİYE, SAPANCA GÖLÜ ve ORMANYA

Kalkış Yerleri: 06:00 İncirli Alfemo önü, 06:30 Mecidiyeköy Eski Tekel Fabrikası önü, 07:00 Kadıköy Evlendirme dairesi önü, 07:45 Gebze Center önü
PROGRAM
Hereke - Kartepe - Maşukiye - Ormanya - Sapanca Gölü

İkramlar eşliğinde keyifli bir yolculuk sonrası ilk durağımız İzmit körfezinin en güzel koylarından biri olan Hereke. Restaurantta alacağımız kahvaltı sonrası yolumuza Kartepe milli parkına doğru devam ediyoruz. Son dönemin popüler kayak alanlarından biri olan, içerisinde teleferik, kızak yapma alanı, kayak pistleri ve kafe restaurantlar Kartepe’de güzel bir vakit geçireceksiniz. Kartepe’den aşağıya inerek, doğanın eşsiz bir güzellik olarak insanlara sunduğu Maşukiye’ye gelip Alabalık vadisinde bulunan restaurantımızda öğle yemeğimizi (ekstra) alıyoruz. Yemek sonrası kısa bir yürüyüş ve doğayı fotoğraflama zamanınız olacak. Sonra ki durağımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda ve koordinasyonunda gerçekleştirilen ve doğal çevresiyle birlikte 4 bin dönümlük alana yayılan Ormanya Doğal Yaşam Parkı oluyor. Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahip bu parkta yürüyüş yaparken birçok hayvan ile doğal ortamda karşılaşabilir, fotoğraflar alabilirsiniz. Sapanca gölü kenarında kısa bir tur atma imkanı ve dinlenme sonrası dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/kartepe-ormanya

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 29.03.2024 17:57 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.