İspanya Tur Programı

İSPANYA KRALLIĞINDA 7 GÜN

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Madrid

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 07.00`da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC 537 sefer sayılı uçuş ile saat 09.55`te Madrid'e hareket. Yerel saat ile 13.40`ta Madrid'e varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Madrid şehir turu. Görülecek yerler arasında Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, Boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala bulunmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Madrid gece turu (25 Euro). Geceleme otelimizde.



2 Gün: Madrid - Caceres - Sevilla

Sabah kahvaltısı sonrası Sevilla'ya hareket. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo turu + Santa Maria Katedrali katılma imkânı. Tur bitimi Sevilla`ya hareket otele varış ve geceleme otelinizde.

Ekstra Tur: Toledo ve Santa Maria katedrali turu  - 50 Euro

M.Ö. 590 yılında Yahudiler tarafından kurulup, günümüzde üç büyük dine bağlı insanların bir arada, barışçıl bir şekilde yaşadığı, tarihi ve turistik anlamda İspanya`nın en önemli şehirlerinin başında gelen Toledo, şövalyeler şehri olarak bilinir. İber yarımadasının en büyük nehri olan Tako şehrin içinden geçmektedir. Uzun süre İspanya Krallığının başkenti olmuştur. Dünya`nın en büyük Ortaçağ şehirlerinden olduğu için UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi`ne dahil edilmiş ve koruma altına alınmıştır. Donkişotun yazarı Servantes bu şehirde doğmuştur. San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi), Altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkânlar görülecek yerler arasındadır.



3 Gün: Sevilla

Sabah kahvaltısı sonrası Sevilla panoramik şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında; İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Endülüs Beyaz Köyler (Pueblos Blancos) turuna katılma imkanı.Turumuzun sonunda Sevilla'ya dönüş ve otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra düzenlenecek Flamenco turu (55 Euro). Geceleme otelimizde.

Ekstra Tur: Endülüs Beyaz Köyler turu - 65 Euro

Jerez De La Frontera; Atları ve Flamenco müzikleriyle ünlü bu şehirde tarihin kokusunu içinize çekeceksiniz. Aynı zamanda dünya çapında beğeni toplayan tadımlık turların merkezi olan bu yeri görmnin mutluluğunu yaşayacaksınız. Arcos De La Frontera; Roma döneminde kurulmuş ve Kurtuba halifeliği döneminde Mağribi kalesine dönüştürülmüştür, labirant sokakları ile tipik beyaz Endülüs kasabasıdır. Görülecek yerler arasında Iglesia de Santa Maria de la Asuncion, Iglesia de San Pedro bulunmaktadır. Ronda; Emevilerin yarım adadan çekilirken İspanyollara en son teslim ettikleri kale olma özelliği taşımaktadır bu nedenle hem İslam hem de Hristiyan dinlerinin etkisi altında kalmış, silinmeyen izlerle bezenmiş olarak göze çarpıyor. Kireç taşından dik bir yarığın iki tarafında büyük bir kayalığın üzerinde kurulmuş ve dünyanın en eski boğa güreşi arenasının bulunduğu tipik beyaz Endülüs köyüdür. Görülecek yerler arasında Casa Del Rey Moro, Palacio Mondragon, Puento Nuevo yer almaktadır.



4 Gün: Sevilla - Cordoba - Granada

Sabah kahvaltısının ardından Cordoba`ya hareket. Varış sonrası Panoramik Cordoba şehir turu. Roma İmparatorluğu döneminde kurulan, 10. YY da İslam devleti himayesinde Avrupa'nın en büyük şehri olan Cordoba'yı keşfediyoruz. Burada görülecek yerler arasında Alcazar De Los Reyes Cristianos, Roma köprüsü yer almaktadır. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Kurtuba Camii-Mezquita turu. Sonrasında Granada'ya varış ve ardından panoramik şehir turu, tarihi Endülüs/Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla ve Belediye Meydanı görülecek yerler arasındadır. Akşam dileyen misafirlerimiz ile ekstra Albaizin ve Sacromonte yerel mahalleler turu ve geceleme otelimizde.

Ekstra Tur: Cordoba Camii turu  - 25 Euro

Bu turumuzda Endülüs İslam medeniyetinin ilk başladığı noktaları gezerek, günümüzün katedrali geçmişin ana Camii olan yapıyı gezerek, geçmişin izlerine tanık olacağız.

Ekstra Tur: Albaizin ve Sacra Monte turu - 45 Euro

Al-Hambra sarayının çevresine, Sierra Nevada dağının eteklerinde bulunan Albaicin bölgesinde unutulmaz bir çingene gösterisi izleyecek, gösteriden sonra Granada'nın bu en eski yerleşim yeri olan Sacromonte ve Albaicin bölgesini gezme ve Elhamra sarayını gece ışıklandırılmış şekilde görme fırsatını yakalayacaksınız.



5 Gün: Granada - Alicante

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Al Hambra Sarayı turu.Turumuzun ardından Yunan, Romalı, Arap ve Hiristiyan kolonilerinin zengin tarihine sahip, İspanya`nın en eski ve önemli liman şehirlerinden olan Alicante`ye varış ve panoramik şehir turu. Arkeoloji müzesi, Santa Barbara kalesi, Merkez Pazar, Luceros, Maisonnave görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelinizde.

Ekstra Tur: El Hamra Saray turu - 55 Euro

Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi`nde yer alan saray görülecektir. (Harem girişi hariç).



6 Gün: Alicante - Valencia - Barcelona

Sabah kahvaltısı sonrası Valencia`ya hareket ve panoramik şehir turu. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. Y.Y. da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, eski market alanı ve portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Tur sonrası Barcelona`ya hareket. Varışımızın ardından Barcelona panoramik şehir turu. Turumuzda Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, Plaza De Espana görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Barcelona

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Gerona & Figueras & Dali Müzesi turuna katılma imkanı. Tur sonrası arzu eden misafirlerimizle extra düzenlenecek olan Barcelona İkonları turuna katılabilirler.. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Barcelona ve lokal mahalleler gece turu. Dileyen misafirlerimiz tur esnasında belirlenecek serbest zaman içinde Tapas restoranlarıyla ünlü El Born bölgesinde unutulmaz tatlar deneyimleyebilirler. Geceleme otelimizde.

Ekstra Tur: Gerona & Figueras & Dali Müzesi turu - 65 Euro

Turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali`nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir.

Ekstra Tur: Barcelona İkonları turu - 55 Euro

Barcelona İkonları turumuzda UNESCO Dünya Mirası Listesi`nde yer alan ve Barcelona`nın en sıra dışı parkı olan mimar Antoni Gaudi`nin eseri Park Guell`e gidiyoruz. Gotik Mahalle`de gerçekleştireceğimiz yürüyüş esnasında; Gotik mimarinin en üst düzey eserleri arasında, ara sokaklarda masalsı bir yolculuğa çıkıyoruz. Adım başı rastlayacağımız sokak sanatçıları eşliğinde turumuza devam ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz Gaudi`nin en ünlü eseri olan La Sagrada Familia (Giriş ücreti 20 Euro) ziyaret edebilirler.

Ekstra Tur: Barcelona ve Lokal Mahaller turu - 35 Euro

Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarritu ve Woody Allen'in filmlerine konu olan yerel sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle, El Raval, El Born sokakları ve Plaza Real bulunmaktadır.



8 Gün: Barcelona - İstanbul

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Odaların boşaltılması ve otelden ayrılış işlemleri. Özel otobüslerimiz ile havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Pegasus Havayolları PC 470 sefer sayılı uçuş ile saat 14.10`da İstanbul`a hareket. Yerel saat ile 18.50`de İstanbul`a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/ispanya

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 28.03.2024 16:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.