Bangkok ve Pattaya Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Tahran - Bangkok

Istanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 08:30’da buluşma. Bagaj ve pasaport işlemlerimizi takiben Mahan Havayollarının  W5117 sefer sayılı tarifeli ucuşu  ile saat 10:35'de Tahran’a hareket. Yaklaşık 3 saat sürecek yolculuk sonrası Tahran İmam Humeyni Havalimanına varış. Ardından Mahan Havayollarının W5051 sefer sayılı tarifeli ucuşu  ile saat 21:45’de Bangkok’a hareket. Geceleme Uçakta.



2 Gün: Bangkok

Sabah uçakta alacağımız kahvaltımızın ardından yerel saat ile 07:45’te Bangkok Suvarnabhumi Havalimanına varış. Alanda bekleyen rehberimiz ile buluşma ve özel araçlarımız ile Bangkok şehir  turu için hareket, yapılacak olan Bangkok panoramik şehir turunda Altın Buddha tapınağı, Çiçek pazarı, Çin mahallesi, Parlemento binası, Demokrasi anıtı görülecek yerlerden bazılarıdır. Bu turumuz esnasında hem Bangkok'un egzotik güzelligini hem de Tayland'ı derinden etkileyen Budizmi daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Tur bitiminde otelimize transfer, oda dağılımı ve yerleşmenin ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Bangkok Kanallar turumuza katılabilirler. Akşam dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek olan  Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı  turumuza katılabilirler.

Extra Tur: Bangkok Kanallar turu - Kişi Başı 25 Euro

Bu tura katılmadan Bangkok görülmüş sayılmaz. Turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı. Tay’lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyeceğiz.

Extra Tur: Sea Food Market ve Patpong Gece Pazarı turu - Kişi Başı 15 Euro

Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı turumuzda once Tayland’in en buyuk deniz mahsulleri restoranina gidecek burda gunluk getirilen deniz mahsullerinden secerek istedigimiz sekilde pisirterek keyifli bir yemek yiyecegiz. Bu restoranin slogani “if it swims we have it” yani “yuzuyorsa bizde vardir”. Yemegimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geciyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında guzel vakit gecireceksiniz.



3 Gün: Bangkok

Sabah kahvaltısının ardından  sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz gün içerisinde extra olarak düzenlenecek  Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği Turuna, akşam ise  yine extra olarak düzenlenecek Siam Niramit Show &  Asiatique Riverfront Gece Pazari Turuna katılabilirler. Geceleme Otelimizde.

Extra Tur: Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği turu - Kişi Başı 50 Euro

Bu turumuzda Bangkok’un disina cikarak yol uzerinde ilk once dunyaca taninmis Siam Ikizleri’nin dogdugu Samut Songkram kasabasinda bir Hindistan cevizi çiftliğine ugruyoruz. Burada Hindistan cevizi agacindan Tay halkinin nelerde faydalandiklari hakkinda bilgi alip, bu agactan yapilmis hediyelik esyalari goruyoruz, ayrica icerdeki orkide bahcesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarinda otobus yolculugundan sonra Tay stili teknelerin kalktigi iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik uzakdogu manzaralari esliginde yaklasik yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yuzen Carsi’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Bangkok’a donus yolunda rehberinizin alacagi Tayland’in en meshur tropic meyvelerinin tadina bakacaksiniz

Extra Tur: Siam Niramit Show turu (Yemekli) &  Asiatique Riverfront Gece Pazarı - Kişi Başı 50 Euro

Bangkok’un en meshur kabare gosterisine hosgeldiniz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Tayland kultur ve tarihini essiz kareografilerle izleyicilerinin begenisine sunan Siam Niramit Show, Guiness Rekorlar kitabinda yerini almis devasa sahnesi , 150‘nin uzerindeki dansci kadrosu ve dunya uzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadediyor. 4 boyutlu efektler, goz alici sahne kostumleri, havada bale, akrobasi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Showumuzun ardindan tarihi Siam Kraligina dayanan, okyanus otesi Avrupali ulkeler ile Tayland arasinda ilk ticaretin yapildigi bolgede insa edilmis, tarih ve modernizmin icice gectigi, icerisinde 1500’den fazla dukkan ve restaurant ile Bangkok’un en yeni eglence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alisveris icin serbest zaman gecirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karsi  iceceklerinizin tadini cikarmanin tam zamani.



4 Gün: Bangkok - Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından Pattaya’ya hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlecek Fil Safarisi ve TIMSAH CIFTLIGI TURU’muza katılabilirler. Turumuzun ardindan Kraliyet ailesine ait olan Dünyaca ünlü mücevher fabrikası ziyareti ve Tayland’ın en ünlü eğlence beldesi olan Pattaya’ya varış. Oda dağılımı ve yerleşmenin ardından serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlecek Dünyaca ünlü ALCAZAR SHOW turuna katılabilirler.izleyebilirler. Geceleme otelinizde.

Extra Tur: Fil Safarisi turu - Kişi Başı 35 Euro 

Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari.

Extra Tur: Timsah Çiftliği turu - Kişi Başı 20 Euro

Bu turumuzda timsahlarla yapilan tehlikeli gosteriyi izleyecek daha sonra harika sekilde duzenlenmis bahceyi gezecegiz. Kaplanlar ile hatira fotografi cektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve guzel bahcedeki cesitli uzakdoguya has canlilari gorebilecegiz.

Extra Tur: Alcazar Show turu - Kişi Başı 35 Euro

Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz.



5 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlecek MERCAN KAYALIKLARI İLE UNLU MERCAN ADASI TURU’muza katılabilirler. Geceleme otelimizde

Extra Tur: Mercan Adası turu - Kişi Başı 45 Euro

Sinirsiz güneş ve okyanus keyfi... Pataya sahilinden ozel surat teknelerimizle, palmiye agaclari arasinda mercan tozlarindan olusmus beyaz kumsali ile butun gun turkuaz sularinda yuzebilecegimiz Mercan adasina gidiyoruz. Ogle yemegi izgara balik, coban salata ve tropik meyvelerden olusuyor.



6 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlecek olan Nong Nooch TropicaL Garden turumuza katılabilirler. Geceleme otelimizde.

Extra Tur: Nong Nooch Tropical Garden turu - Kişi Başı 35 Euro

Tayland’da yillarca en iyi duzenlenmis bahce odulu almis olan bu muazzam tropic bahcede cok sayida fotograf cekeceginizi garanti ediyoruz. Once Tay kulturunu yakindan taniyacagimiz bir kulturel sov izleyecegiz. Tay danslari, Tay Boksu goserisi, tarihi savaslarin canlandirmasini izledikten sonra ikinci bolume gececek ve burda fillerin yaptiklari harika gosteriyi izleyecegiz. Tayland’in simgesi bu sevimli hayvanlarin marifetlerine inanamayacaksiniz. Daha sonra buyuleyici bahceyi gezecek ve envai cesit orkidenin bulundugu ozel bolumu gorecegiz



7 Gün: Pattaya - Bangkok

Sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Otelden çıkış işlemleri sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte özel araçlarımız ile Bangkok havalimanına transfer. Pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından Mahan Havayolları W5050 sefer sayılı tarifeli ucusu  ile saat 22:00’da Tahran’a hareket Geceleme uçakta.



8 Gün: Tahran - İstanbul

Gece yerel saat ile 02:30’da Tahran İmam Humeyni Havalimanına varış. Saat 06:50’de Mahan  Havayollarının W5112 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile İstanbul'a hareket. Saat 08:35'de İstanbul Atatürk Havalimanına varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki Gezimod organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimize veda ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/bangkok-pattaya

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 29.03.2024 02:08 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.