Mudanya, Tirilye ve Gölyazı Tur Programı
Kalkış Yerleri: 07:00 İncirli Ömür Plaza önü, 07:30 Yıldız Teknik Üniversitesi önü, 08:00 Kadıköy Evlendirme dairesi önü
PROGRAM
Gölyazı - Tirilye - Mudanya

Keyifli bir seyahat ile Yalova Çiftlikköy Özdilek tesislerinde kahvaltı yapacağız. Sonrasında Zeytin bağları arasında kıvrılan yolları takip ederek Uluabat Gölü’nün tepeden görüntüsü eşliğinde Gölyazı Köyü’ne gidiyoruz. Doğa ile tarihin bulunduğu eşsiz bir güzellik sunan yarımada Gölyazı’nın, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarında birlikte yapacağımız kısa bir yürüyüş sonrası, köy içinde kısa bir keşif ve fotoğraflarımız almamız amacı ile serbest zaman veriyoruz. Bu güzel zamanın ardından günümüzde tüm özelliklerini koruyan Zeytinbağı (Tirilye) kasabasını ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra Tirilye’de rehberimiz eşliğinde yapılacak gezilerimizde isteyen misafirlerimiz dünyaca ünlü sızma yağını, salamura zeytini ve taş fırın ekmeği alabilirler. Tirilye gezimiz sonrası Mudanya’ya varış. Roma, Bizans ve Osmanlı döneminin izlerini göreceğimiz Mudanya’da Osmanlı evlerinin en güzel örneklerinden biri olan Tahir Paşa Konağı, Türk Yunan ateşkes antlaşması’nın imzalandığı ve belgelerinin sergilendiği Mudanya Mütakere Binası ve 8. Yüzyıl Bizans yapısı olan Kumyaka Kilisesini gezilerimizin ardından dönüş yolculuğu. Akşam saatlerinde istanbula varış ve turumuzun sonu.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/mudanya-tirilye

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 25.04.2024 23:48 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.