Datça-Marmaris-Fethiye Tur Programı

LİKYA ve KARYA'NIN GİZEMLİ ŞEHİRLERİ

Kalkış Yerleri: 21:00 Kadıköy Evlendirme dairesi önü
PROGRAM
1 Gün: Eski Datça – Datça – Marmaris

Keyifli bir yolculuk sonrası bölgeye varış. Serbest zaman diliminde alınan kahvaltı sonrası deniz manzarası eşliğinde keyifli yolculuk ile ilk durağımız eski Datça. Eski rum evleri, Can Yücel'in evinin bulunduğu Can Yücel sokağı gezerken rehberimizin anlatımı ve fotoğraf almak için zamanınız olacak. Bu keyifli turumuz sonrası Datça limanında kısa bir yürüyüş ve alışveriş yaparak yolculuğumuza devam ediyoruz. Dünyanın en güzel koylarına sahip Datça’da rehberimizin belirleyeceği lokasyon ve zaman diliminde denize girme, dinlenme ve yemek yeme (ekstra) fırsatımız olacak. Bölgeden ayrılarak Marmaris merkezinde panoramik bir tur attıktan sonra otelimize yerleşme, akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Gökova Tekne Turu

Otelde alınan kahvaltının ardından Akyaka’ya hareket ediyoruz. Kısa süren bir yolculuk sonrası buradan teknemize binerek Gökova turumuza başlıyoruz. Tekne turumuzda; Defne koyu, İncekum plajı, Sedir adası Kleopatra plajı, Zeytinlik koyu, Lacivert koy, Gelibolu adası sualtı mağaraları mola vereceğimiz yerler arasındadır. Gün boyu masmavi denize ve doğaya doyacaksınız. Teknede yemek (ekstra) müzik eşliğinde bu keyifli tur sonrası Akyaka’ya dönüyoruz. Burada dileyen misafirlerimiz kısa bir Azmak Çayı turu (ekstra) yapabilirler. Akşam saatlerinde otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



3 Gün: Hisarönü – Kız Kumu Plajı

Otelde alınan kahvaltının ardından gün boyu doğanın içinde deniz keyfi yapacağımız turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Gökova ile birlikte bölgenin en güzel koylarından olan Hisarönü. Hisarönü bölgesinde deniz sığ ve kum kiremit rengini andırmakta olup daha çok sakin bir tatili tercih eden tatilcilerin tercih ettiği yerdir. Bölgenin temiz havası ve suyunun özellikle astım ve kalp hastalarına iyi geldiği söylenmektedir. Burada verilecek zaman diliminde kumsalda dinlenme ve denize girme imkanınız olacak. Sonrasında aracımıza binerek yolculuğumuza devam ediyor ve Kız Kumu Plajına ulaşıyoruz. Koyun ortasında batık bir patika gibi uzanan, 3 metre genişliğindeki 600 metrelik sığlık alan nedeniyle denizin ortasında yürüyor hissi vermesiyle tanınır. Kızıl kumlardan oluşan patikanın sonunda, Kız Kumu'na adını veren efsanenin baş kahramanı Prensesi tasvir eden bir heykel mevcuttur. Bölgenin anlatımları sonrası dinlenme ve yüzme molalarımızı vererek günün keyfini çıkarıyoruz. Otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



4 Gün: Dalyan – İztuzu Plajı – Kayaköy – Ölüdeniz – Belcekız Plajı – Fethiye

Otelde alınan kahvaltının ardından Dalyan’a doğru hareket ediyoruz. Dalyan’da bizleri bekleyen teknelerimize binerek, sazlıkların içinde Kral Kaya mezarlarının manzarası ve anlatımız eşliğinde İztuzu Plajında yolculuğumuzu tamamlıyoruz. Caretta Caretta Kaplumbağalarının yumurtlama döneminde yumurtalarını bıraktığı bu eşsiz sahilde dinlenme ve denize girme imkanınız olacak. Sonrasında öğle yemeği (ekstra). Yemek sonrası Kayaköy’e yolculuğumuz başlıyor. Likya uygarlığının önemli kentlerinden biri olan, eski adı Karymlassos şimdi ki Hayaletköy olarak blinen bu şehrin tarihe karşı susmuş hali sizleri çok etkikeyecektir. Ayakta duran yapıları rehberimiz eşliğinde gezdikten sonra ülkemizin en önemli koylarından biri olan Ölüdeniz’e geçiyoruz. Burada sizlere verilen zaman diliminde dilerseni Ölüdeniz ve Belcekız plajlarında denize girebilirsiniz. Geçirdiğimiz bu keyifli günün ardından otelimize yerleşme, akşam yemeği ve konaklama.



5 Gün: 12 Adalar Tekne Turu – Fethiye

Otelde alınan kahvaltının ardından Fethiye limanına geçiyor, buradan tekneye binerek 12 Adalar turumuza başlıyoruz. Tekne turumuzda; Göcek adası, Yassıcılar adası, Kızıl ada, Cennet koyu, Kleopatra koyu ve Tersane koylarında yüzme ve yemek (ekstra) molaları vererek hem eşsiz denizin keyfini çıkarıp, hem de doğanın içinde güzel bir gün geçiriyoruz. Saat 18:00’de tekne turumuz sona eriyor, otelimize dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



6 Gün: Üçağız Koyu – Kekova Tekne Turu – İstanbul

Otelde alınan kahvaltının ardından otelimizden ayrılarak yolculuğumuza başlıyoruz. Muhteşem manzara eşliğinde yapacağımız yolculuk ile durağımız olan Kekova’ya ulaşıyoruz. Üçağız limanında bizleri bekleyen teknemize binerek turumuza başlıyoruz. Kekova turumuzda; Kaleköy, Tersane koyu, Batık Şehir, Akvaryum koyu ve Burç koyunda yüzme ve yemek (ekstra) molaları vererek hem eşsiz denizin keyfini çıkarıp, hem de doğanın içinde güzel bir gün geçiriyoruz. Saat 17:00’da tekne turumuz sona eriyor. Kekova merkezinde kısa bir dinlenme ve alışveriş imkanı sonrası dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://albatrosturizm.com/karyalikya

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 18.04.2024 11:30 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.